Nordisk Ungdomslejr

Skærmbillede 2018-03-27 kl. 21.43.20

En fantastisk mulighed for dig der er født i 2002 til og med 2008 (NY)

Afholdes d. 24.-31- juli 2022 i Danmark

Nordisk Ungdomslejr afvikles på skift i de 5 nordiske lande.

Se denne video , hvor forskellige hjertebørn fortæller om deres oplevelser  på Nordisk Ungdomslejr. Klik HER

Formålet med disse lejre er, at hjertesyge unge (14 – 18 årige) får muligheden for at komme med på en lejr i sommerferien, hvor der kommer unge fra de 5 nordiske lande: Finland, Sverige, Norge, Island og Danmark. Der deltager to ledere fra hvert land. Har du en af de sjældnere hjertesygdomme er der større chance for at møde en anden ung med samme sygdom, når op til 50 unge mennesker mødes på lejren end til dagligt i “lille” Danmark.

“Hjerteforeningen/Børneklubben” i det land, hvor lejren foregår, arrangerer ture/samvær i en afslappet hyggelig atmosfære, hvor du selv bidrager med deltagelse, nærvær og åbenhed i forhold til at opleve de andre landes levevis og kultur.
Du får; oplevelser af mange arter i forskellige omgivelser. Kulturel udveksling – Udvikling af sprogfærdigheder (kommunikation foregår fortrinsvis på engelsk) – Networking – Nye venner i de nordiske lande.

De ansvarlige for NYC i Danmark:

Hanne Korsgaard og Niels  Rønne Ørtved forældre til hjertebørn.

Udvalget har mail: [email protected]

Campen give dig bl.a mulighed for:

• At møde andre unge med forskellige hjertefejl
  • Networking og erfaringsudveksling – venner for livet
  • Prøve at stå på egne ben og udfordre sig selv i et trygt miljø
  • Kulturelle og sjove oplevelser

Hovedsproget på campen er engelsk.

For at kunne deltage socialt og aktivt er det derfor en fordel at kunne tale og forstå engelsk.

For tilmelding senest 17.april 2022  følg nedenstående link:

TILMELDING

NB! Egenbetalingen er 1500 kr/deltager.

NB ! Beløbet skal først indbetales, når pladserne er fordelt.

Har du eller dine forældre spørgsmål, kan I kontakte udvalget på mailen: [email protected]

Fortællinger om Nordisk Ungdomslejr

Indtryk fra Finland 1 2016