Praktiske oplysninger og tilmelding

Schüttesvej 6
8700 Horsens

Bygholm

Spørgsmål om familiekurset sendes til Familiekursus@hjerteforeningen.dk

Alle deltagere i familien skal tilmelde sig med medlemsnummer på tilmeldingsskemaet. Bemærk at man kun kan tilmelde egne børn under 18 år, og at man skal have parmedlemskab for at tilmelde begge husstandens voksne.

Bedsteforældre skal tilmelde sig med eget medlemsnummer på eget tilmeldingsskema. Man skal oplyse på tilmeldingsskemaet, om man ønsker eget værelse eller overnatning på familiens værelse.

Handicaphjælpere skal tilmeldes på familiens tilmeldingsskema. Hvis handicaphjælperen ønsker overnatning, skal det oplyses om man ønsker eget værelse eller overnatning på familiens værelse.

Handicaphjælper kan, uden at være medlem af Hjerteforeningens Børneklub, deltage i arrangementet til den anførte pris, men skal være fast tilknyttet barnet og følge dette, mens forældrene/bedsteforældrene er på modul. Kontakt Familiekursus@hjerteforeningen.dk ved spørgsmål.

Tilmelding er bindende og foregår efter først til mølle-princippet. I får en elektronisk bekræftelse på tilmeldingen. Kommer der flere tilmeldinger, end der er plads til, opretter vi en venteliste. Vi har reserveret et antal pladser til nye familier.

Sidste frist for tilmelding/betaling:

Tilmeldingsfrist: 15. maj 2020.

Betalingsfrist:  1. juni 2020. Der udsendes regning/info vedr. betaling fra direkte fra Hjerteforeningen.

TILMELDING: HER (tilmeldingen er ikke åben endnu)

Pris pr. person for familiekursus 2020.

• Voksen 300 kr.
  • Barn (0-17 år) 100 kr.
  • Handicaphjælper/ bedsteforældre/ pårørende 300 kr.
  • (Ovennævnte kan søge om tilskud iht. Lov om Social Service § 41 om merudgifter)

Leje af høj stol 100 kr. Leje af weekendseng 100 kr. (skal anføres på tilmeldingsskemaet)

Vi gør opmærksom på, at man kun kan tilmelde egne børn under 18 år.

Ekstra opredninger:

I bedes skrive på jeres tilmelding, hvor mange sovepladser familien har brug for i alt. Bemærk at alle børn skal bo sammen med familien,  se mere under “børnepasning”.

Vi gør opmærksom på, at man kun kan tilmelde egne børn under 18 år.