<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

ECCO’s efterårscamp

Skal du med på ECCO’s efterårscamp

Er du hjertebarn mellem 10-14 år? Har du lyst til sjove aktiviteter sammen med andre hjertebørn? Så er ECCO’s efterårscamp måske noget for dig.

I uge 42, har du mulighed for at komme på ECCO’s efterårscamp sammen med andre børn med hjertesygdom. På campen vil du lære en masse nye hjertebørn at kende, og I vil lave en masse sjove og hyggelige aktiviteter sammen.

Hvem kan deltage? Alle hjertebørn mellem 10-14 år kan deltage. Du skal kunne være af sted uden din mor eller far og være frisk på at dele et dobbeltværelse sammen med et andet hjertebarn. Der er frivillige voksne og en hjertesygeplejerske med på summer campen.

Hvor skal vi være? Summer Campen finder sted på ECCOs eget konferencecenter i Tønder, ECCO Alleen 4, 6270 Tønder. Vi arrangerer en fælles bus, som samler hjertebørnene op i hhv. Høje Taastrup, Odense og Fredericia.

Hvornår er det? Efterårscampen finder sted i uge 42 2021

Hvad koster det? Det er gratis af deltage.

Hvordan tilmelder vi mig? du skal sammen med din mor eller far melde dig til på linket herunder.  Der er i år plads til 40 børn. Vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

TILMELDING HER

 

Hvordan får vi mere at vide? Har du eller dine forældre spørgsmål til ECCO’s efterårscamp, kan I kontakte projektleder Rikke Morthorst på tlf. 33669942 eller mail rikkem@hjerteforeningen.dk

Detaljeret program følger.

Vi glæder os til at se jer alle!