Midt

Rovfugleshow med Børneklubben Region Midt

Rovfugleshow søndag 4/9-22 hos https://silkeborg-rovfugleshow.dk/da/

Kom med til rovfugleshow og oplev rovfugle, ugler og bisonokser på nært hold sammen med andre familier med hjertesyge børn og unge.

Vi mødes senest kl. 10.30 og går samlet ind, så vi kan få nogle gode pladser.

Efter showet, som varer ca. 1 time, spiser vi madpakker, som man som familie selv medbringer. Der er borde og bænke under tag.

Derefter går vi i Ugleskoven og ser verdens største ugler. Vi finder den rigtige vej gennem skovens virvar af stier ved hjælp af vores paratviden. Din hund er velkommen på turen rundt i Ugleskoven.

Efter turen i Ugleskoven er arrangementet slut.

Tilmelding og betaling

• Der er ca. 45 pladser og tilmelding og betaling er først til mølle. Du/I er først tilmeldt, når betalingen er registreret.
  • Tilmelding og betaling senest 15/8-22 eller når alle pladser er optaget.
  • Pris: 50 kr. pr. person for voksne medlemmer fra 18 år. 25 kr. for egne børn i alderen 0-17 år.
  • Betaling med angivelse af medlemsnummer skal ske til reg.nr. 9838 kontonr. 2074641396.
  • Tilmelding skal ske til Bksekretaer-midt@hjerteforening.dk med angivelse af medlemsnummer og antal børn, børnenes alder og antal voksne.

Bemærk:

• bedsteforældre, andre pårørende og unge fra 18 år skal have eget medlemsnummer og lave egen tilmelding.
  • Medlemskab: “personligt” = 1 voksen + egne børn under 18 år. “Par” = 2 voksne + egne børn under 18 år.
  • Ved spørgsmål i forbindelse til medlemskab, medlemsnummer mv. kontakt 70 25 00 00.

Silkeborg Ørnereservat, Ansøvej 14, 8653 Them
Datoer