Guidet tur til skovsnogen=Deep Forest Art land

Hjerteforening, Billund afdeling tilbyder en lille gåtur i naturen – hvor en guide vil fortælle om parken, som ligger ca. 5 km nord for Sdr. Omme mod Herning.

Blandt andet har mange nye afgangselever fra kunstakademiet har givet værker, som er rundt i naturen.

Vi kommer ikke hele vejen rundt, da det er en lang gåtur, men I er velkommen til at fortsætte rundt i skoven efter den guidede tur er ovre eller en anden dag.

Programmet er

• at vi mødes på parkeringspladsen (den nye) kl. 10
  • guidet tur – ca. 1 time
  • Hjerteforeningen er vært ved en kop kaffe/the med et stykke kage, som nydes ved bord/bænkesæt ved parkeringspladsen.

Herefter er der ”fri leg”, om man gerne vil fortsætte rund imellem skulpturerne og det meget varierede naturområde. Kort over området er vedhæftet, hvor parkeringsplads og toiletter er vist.

Tilmelding til turen senest den 15. juni – så vi sikrer os at alle får noget ud af guiden-til

Mail:    birgitlorentsen@live.dk

eller på tlf. til Birgit Lorentsen på 20971318 eller Lone Danielsen – 40746221.

Håber vi ses

Hjerteforening, Billund lokalafdeling.