Åbning af hjertestien ‘Brunebjergstien’ i Assens

Skrevet lørdag d. 9. november 2013

Tak– til alle der har doneret til Brunebjergstien!

Søndag 20 oktober 2013 kl.11, en dejlig efterårs dag åbnede Brunebjergstien/ hjertestien i Assens. Alle kan få motion tæt på hjemmet nu, ved at benytte den lokale hjertesti.
I samarbejde med Assens Kommune, Hjerteforeningen LK Assens og Sponsor Rotary Assens kunne Assens by også få en hjertesti på landkortet. I forbindelse med hjertestien er der en lille  æblehave med gamle danske æblesorter, der gerne må smages på.

Hanne Andersen fra LK Assens fik lov at klippe snoren ved åbningen og Rotarys 2 æbletræer blev plantet af henholdsvis Hanne Andersen fra LK Assens og Niels fra Rotary.
Lene Kastrup Poulsen og Rotary Assens har sammen med ovenstående gjort hjertestien til en realitet. Rotary har sørget for at sætte ekstra pæle i jorden, skruet skilte på og beværtet med drikkelse og æbler. Den lokale hjerteforening siger stort tak til Rotary og Assens Kommune.