Kan flavonoider i kosten nedsætte dødeligheden ved hjertesygdomme?

WEBINAR

Læge, Ph.d Frederik Dalgaard fra Herlev Hospitals Hjerteafdeling
holder Onsdag den 21 april kl 16-17 foredrag på nettet (et webinar).

Ny forskning tyder på, at der er noget om snakken, når man siger, at “Et æble om dagen holder lægen væk”.
Flavonoiderne er bioaktive stoffer, som findes i æbler og andet frugt, grønt, vin og te. De beskytter planterne imod skade fra insekter og sollys. Meget tyder på, at flavonoiderne også beskytter os mennesker imod hjertekarsygdomme.
Er flavonoiderne svaret på, hvorfor det er sundt at spise frugt og grønt?

Hør dette webinar og bliv klogere på alle de spændende aktive stoffer, som måske vil revolutionere hvad vi i fremtiden spiser af frugt og grønt.

Webinaret er åbent for alle medlemmer i Hjerteforeningen i Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Furesø og Rudersdal.

Af tekniske årsager er tilmelding nødvendig, og der er åbnet for tilmelding fra fredag den 9.april til mandag den 19.april.

Du tilmelder dig ved at sende en email til os alleroed@hjerteforening.dk og i emnefeltet skrive webinar.

WEBINAR
Datoer