<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Aarhus

Børnebørnenes Madværksted slutter d. 30. maj men kommer igen d. 19. september

Skrevet fredag d. 25. marts 2022

Tag barnebarnet ved hånden og gå til madlavning sammen i Børnebørnenes Madværksted – et madhold for bedsteforældre og børnebørn, hvor man i tæt samarbejde skal lave velsmagende, sund og hjertevenlig mad under kyndig instruktion af en erfaren køkkenleder.

Børnebørnenes Madværksted har til formål at påvirke begge generationers madvaner hen imod en mere hjertevenlig livsstil, som i sidste ende giver flere gode leveår. Vi satser på, at kurset vil give både bedsteforældre og børnebørn gode erfaringer og snakke at bygge videre på derhjemme i den daglige madlavning. Børns madvaner dannes tidligt i barndommen, og børn har ofte stor indflydelse på, hvilke madvarer der købes ind i familien.