• Hjerteforeningens motionsvideoer

Motion Live er overskriften for Hjerteforeningens tilbud om inspiration til hjemmemotion hver onsdag kl. 11. Bagefter er der fri adgang til videoerne her: https://hjertemotion.dk/hjertemotion-live/

Skrevet fredag d. 24. april 2020

• HAR VI JERES MAILADRESSE?

Hvis I gerne vil have mails med nyheder og tilbud om lokale aktiviteter så send en mail til LFAARHUS@HJERTEFORENINGEN.DK og skriv NYHEDSBREV i emnelinjen.

Skrevet onsdag d. 15. april 2020

• Motion derhjemme med stoleyoga

Her er en video med stoleyoga, en hensynsfuld motion, man kan lave inden for hjemmets fire vægge.

Skrevet tirsdag d. 7. april 2020

• Alle aktiviteter og arrangementer er aflyst til og med d. 2. juni

Hjerteforeningen gennemfører ingen aktiviteter og arrangementer, der enten er målrettet hjertepatienter, eller hvor både hjertepatienter og andre borgere tænkes at deltage. Konkret betyder det, at alle lokale aktiviteter aflyses foreløbig til og med Pinsen.

Skrevet lørdag d. 28. marts 2020

• Coronavirus: Få nyeste viden

Vi har samlet den vigtigste viden om coronavirus (COVID-19) til dig og dine nærmeste på Hjerteforeningens hjemmeside. Læs om, hvordan du som hjertepatient skal forholde dig.

Skrevet onsdag d. 18. marts 2020