Åbning af Rønshoved Hjertestierne – læs om indvielsen her

Hjertestierne i Rønshoved indvies den 29. august kl. 10.00  af social- og sundhedsudvalgsmedlem Ditte Vennits Nielsen, og herefter vil fysioterapeut Lise Ingeman Andersen og personlig træner Martin Dan Jørgensen guide os gennem stierne med relevante forslag til opvarmning samt øvelser, der passer til stiernes indretning og endelig en introduktion og afslutning på motion på Hjertestien. Der serveres lidt forfriskning. Vi mødes ved den offentlige toiletbygning ved stranden i Rønshoved beliggende på Strandvejen.

Det er en arbejdsgruppe under Lokalforeningen for Kollund, Sønderhav og Rønshoved, der står bag etableringen af denne Hjertesti sammen med en række frivillige.

Alle er velkommen. Vi ser gerne tilmelding til aktiviteterne. Det er for at kunne sikre en god planlægning på dagene og være parate med en god Covid hygiejne.

Tilmelding til Hjertestierne i Rønshoved –  til Benthe Thomsen  Benthe@bbsyd.dk

eller Hjerteforeningen Aabenraa – hjfaabenraa@gmail.com – på  SMS til 20 20 00 36 .

• Tilmeldingsfrist 26. august.