Åbning af Kollund NaturUnivers Hjertestierne – læs om indvielsen her

Hjertestierne i Kollund NaturUnivers åbnes den 29. august 2020 kl. 14.00 med tale af social- og sundhedsudvalgsmedlem Jens Wistofte, og herefter vil fysioterapeut Lise Ingeman Andersen og personlig træner Martin Dan Jørgensen guide os gennem stierne med relevante forslag til opvarmning samt øvelser, der passer til stiernes indretning og endelig en introduktion og afslutning på motion på Hjertestien. Der inviteres til fælles hygge med lidt godt til ganen. Vi mødes i Kollund NaturUnivers, Nørrevej 45, 6340 Kruså.

Det er frivillige fra NaturUniversgruppen samt frivillige i øvrigt, der har etableret denne Hjertesti.

Alle er velkommen. Vi ser gerne tilmelding til aktiviteterne. Det er for at kunne sikre en god planlægning på dagene og være parate med en god Covid hygiejne.

Tilmelding til Hjertestierne i Kollund NaturUnivers –  til Benthe Thomsen  Benthe@bbsyd.dk

eller Hjerteforeningen Aabenraa – hjfaabenraa@gmail.com – på  SMS til 20 20 00 36 .

• Tilmeldingsfrist 26. august.