<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Aabenraa

MediYoga og Brunch lørdag den 12. august 2023

Skrevet torsdag d. 3. august 2023

Der er fuldt booket pr.4.8.23

 

Vi inviterer alle hjertepatienter og pårørende til én speciel aktivitet der kombinerer læring af specielle afslapnings– og åndedrætsøvelser med brunch.

Vi starter kl.9.30 med 1½ times MediYoga [Medicinsk Yoga]– her lærer du specielle afslapnings- og åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig med at håndtere svære situationer i din hverdag. Efter MediYoga fortsætter vi på Cafe Agnes med Brunch.

Ved brunchen får du mulighed for at snakke med ligesindede om din situation, som hjertepatient/pårørende – dine følelser og oplevelser. Du kan tale frit, der er tavshedspligt for alle deltagere. Men du kan også bare nyde den gode brunch, lytte til de andre og tage de gode øvelser fra MediYoga med dig. Du bestemmer helt selv, hvad der er godt for dig.

Vi skaber muligheden. Du bestemmer hvad der er bedst for dig.

Vi mødes lørdag d. 12. augustkl. 9.30 til MediYoga på Opnør Plads 2 (Havnegaarden modsat huset med Apoteket), i Aabenraa, og ca. efter 1½ time tager vi sammen til brunch på Cafe Agnes, Ramsherred 6, Aabenraa.

Der er begrænset plads max. 8. Først til mølle-princippet gælder. Pernelle Lilliendal – Lilliendal Yoga & Klang, underviser i MediYoga og er vores guide til Cafeen.

Deltagerpris for MediYoga og Brunch er 50 kr. Tilmelding til [email protected] eller til sms 20200036 senest den 10 august 2023. Efter tilmelding modtager du en kvittering med oplysninger om betaling.  Du skal medbringe et liggeunderlag, bekvemt tøj, tæppe og evt. en hovedpude.