Hjerteforeningen Aabenraa

Hjertemotion i Aabenraa og Kliplev

Skrevet lørdag d. 6. august 2022

Der indbydes til Hjertemotion i  Kliplev og Aabenraa

Hensyntagende motion. Kurset er for dig, der har eller har haft et hjerte-kar problem.

Hjertemotion i Aabenraa med Hjerteforeningen

• fra 30. august til 6. december 2022 i alt 14 lektioner på tirsdage 16.00 – 17.00
  • underviser/instruktør fysioterapeut Tommy Hansen (FysioDanmark Aabenraa & Rødekro)
  • hos FysioDanmark Aabenraa, Lille Kolstrup 24A, 6200 Aabenraa

Hjertemotion i Kliplev med Hjerteforeningen

•  fra 31. august til 7. december 2022 i alt 14 lektioner på onsdage 11.00 – 12.00
  • i Kliplev Hallen, Skolegade 13, Kliplev, 6200 Aabenraa
    • Kurserne foregår som udgangspunkt indendørs.
    • Der er fri i efterårsferieugen (fra d.17.til d. 23. oktober 2022).
    • Der er et begrænset antal pladser. Først til mølle-princippet gælder.
    • Tilmelding på mail: [email protected] med navn, adresse og telefonnummer/mobil. Gerne SMS-tilmelding – 20 20 00 36 (kontakt Erik Bøjesen)
    • Tilmelding senest 26. august 2022
    • Prisen er 485 kr.
    • Betalingsform og konto oplyses på kvittering for tilmelding, der udsendes fra d. 22. august.

• Træningen tilrettelægges af instruktøren, så deltagerne har mulighed for at få gode råd og vejledning af instruktøren, imens de motionerer.
      • Fravær bedes meldt til instruktøren på følgende E-mail: [email protected]
      • Beklædning skal være så man kan bevæge sig frit og indendørs fodtøj.
      • Aflysning – flytning aftales med Tommy Hansen