Hjerteforeningen Aabenraa

Hold balancen! – et udendørs aktivitetsforedrag – ”Bedre balance! – Giver sikkert liv!” den 23. juni 2022

Skrevet lørdag d. 11. juni 2022

Invitation til

Hold balancen! – et udendørs aktivitetsforedrag ”Bedre balance! – Giver sikkert liv!”

Under dette motto henvender vi os til alle, om at ”holde balancen” hele livet.

Der afholdes 2 aktivitetsforedrag udendørs – med teoretiske og praktiske råd og vejledning til at holde balancen i det daglige liv.

Foredragene holdes af personlig træner og fysioterapeut Martin Dan Jørgensen, der har særlig indsigt i balance/ smerte.

Torsdag 23. juni 2022 kl. 10:30

Hjertestien i Rise Skov

med Start, P-plads Ravnholt, Løgumklostervej, 6200 Aabenraa

Ruten er ca 3,9 km med pauser undervejs – Se på denne link

og

Torsdag 23. juni 2022 kl. 14:30

Hjertestien Kalvø

med start på P-plads ved Kalvø, 6230 Rødekro, Aabenraa

Ruten er ca 2,0 km med pauser undervejs og 4 km (2 omgange) for dem der gerne vil mere. Læs mere om hjertestien her

Aktivitetsforedraget handler om at holde balancen og lære nogle gode øvelser at kende. Og ikke mindst få den gode balancetræning ligestillet med daglige rutiner som f.eks. tandbørstning.

Balancen skal trænes hele livet, så risikoen for at falde og vælte ikke ender på sygehuset. Indlæggelse sætter ofte en stopper for mange ældres vedkommende for den gode motion og hvilket øger risikoen for hjertekar lidelser. Denne onde cirkel reducerer evnen til at være mobil og selvhjulpen.

Der ses gerne tilmelding til mail hjfaabenraa@gmail.com eller på sms til 20200036-  gerne hurtigst muligt, senest den 21.6.22. Kontaktperson er Erik Bøjesen [kasserer] Hjerteforeningen Aabenraa

Der er bevilget tilskud fra kommunen til formålet, så denne aktivitet er gratis at deltage i.

Arrangeret I samarbejde med Naturstyrelsen Sønderjylland