Invitation til generalforsamling i Hjerteforeningen Aabenraa den 2.marts 2021

Skrevet torsdag d. 4. februar 2021

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i den årlige generalforsamling i     Hjerteforeningen Aabenraa

[udgivet 04-02-2021 på hjemmesiden https://lokal.hjerteforeningen.dk/aabenraa/ ]

tirsdag den 2. marts kl. 19.00

På grund af COVID-19 gennemfører vi generalforsamlingen som et elektronisk møde (Zoom), så vi sikrer, at vi ikke bidrager til smittespredning og derved passer på de særlige risikogrupper. Selve generalforsamlingen vil i princippet forløbe som altid med flg. dagsordenpunkter:

2. Bestyrelsens beretning
  3. Bestyrelsen fremlægger regnskab til orientering
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Valg af bestyrelse – på valg er Frands Andersen, Felsted (modtager genvalg)
  6. Valg af suppleanter – på valg er Hans Martin Poulsen, Aabenraa & Ejvind Pedersen, Stubbæk (modtager begge genvalg)
  7. Nye opgaver – til inspiration
  8. Eventuelt

Indkomne forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen senest 2 uger før afholdelse.

Det er kun medlemmer af Hjerteforeningen, der kan stille op til bestyrelsen og stemme.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen skal du blot benytte nedenstående link. Nederst i mailen finder du en kort beskrivelse af, hvordan du logger på. Det vil være muligt at logge på fra kl. 18.45 – mødet forventes at vare højest 1 time.

Vi ser gerne en tilmelding på mail til hjfaabenraa@gmail.com. Som service vil vi så sende dig en reminder inden generalforsamlingen med link til generalforsamlingen og vejledning om, hvordan du kobler op.

I forbindelse med generalforsamlingen vil der blive vist en informationsvideo om Årets gang 2020 i Hjerteforeningen med direktør Anne Kaltoft.

Har du spørgsmål vedr. generalforsamlingen eller ønsker du at høre mere om den frivillige indsats i vores kommune, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede på hjfaabenraa@gmail.com.

Vi håber at møde dig virtuelt den 2. marts.

Jutta Drath

Formand Hjerteforeningen Aabenraa

Sådan logger du på fra en computer:

Har du brug for en detaljeret vejledning for computer, klik hér (du kan evt. udskrive vejledningen).

Trin 1: Klik på linket: https://hjerteforeningen-dk.zoom.us/j/85708024832

Trin 2: Klik på “download and run Zoom” og følg instruktionerne på skærmen for at installere et hjælpeprogram.

Trin 3: Når hjælpeprogrammet er installeret, klikker du på “Join a meeting”.

Evt. indtastes webinar/meeting-ID: 857 0802 4832

Trin 4: Indsats e-mail og navn i den åbne dialogboks.  Se behandling af dine oplysninger nederst i denne mail.

Husk at klikke på ’join with video’ og ’join with audio’ når adspurgt. Det sikrer, at lyd og billede er aktiveret.

Sådan logger du på fra en tablet (fx iPad):

Har du brug for en detaljeret vejledning for tablet, så klik hér (du kan evt. udskrive vejledningen).

Trin 1: Download app’en “Zoom Cloud meetings” fra Apple Store eller Google Play.

Trin 2: Klik på ”Åbn” når Zoom app’en er downloadet og tryk på ”Join a meeting”.

Trin 3: Indtast webinar/meeting-ID: 857 0802 4832

Trin 4: Indsats e-mail og navn i den åbne dialogboks. Se behandling af dine oplysninger nederst i denne mail.

Oplever du udfordringer med at få programmet installeret eller andet teknisk, er der hjælp at hente. Kontakt Hjerteforeningens support-medarbejder Astrid Smedegaard på mandage 9.30-11.00 og torsdage kl. 14.00-15.30 på telefon 40 14 78 94. Eller du er så heldig at have en af dine nærmeste at rådføre dig med (fx barn, barnebarn eller en god nabo).

Oplysning om behandling af personoplysninger:

Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og overførsel af personoplysninger til USA sker pba. EU-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse (SCC). For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy