Gå jer til en ServicePlus Aftale til den lokale Hjertestarter opsat i 2019 og 2018 af Hjerteforeningen ved LU 2020

Skrevet søndag d. 12. juli 2020

I kan her gå jer til en udvidet serviceaftale til jeres nuværende lokale hjertestarter.

Erfaringerne fra 2019 har vist os, at rigtigt mange ønsker sig en mulighed for, at der bliver taget professionelt hånd om deres hjertestarter. Derfor har Hjerteforeningen udviklet en ServicePlus-aftale, som bliver en del af Landsuddelingen 2020.

Så ved at yde en indsamlingsindsats i år ved Landsuddelingen, kan I gå jer til en aftale.

Dækker I mindst 4 ruter til Landsuddelingen 2020, får I ét års ServicePlus-aftale med:

• Årligt teknisk tjek af hjertestarteren
  • Udskiftning af batterier og pads ved udløb
  • Monitorering af hjertestarteren
  • Lånestarter, hvis jeres kommer i brug eller er til reparation
  • Forsikring mod tyveri og hærværk

Hjerteforeningen Aabenraa vil gerne støtte op om indsatsen.

Vi vil i den kommende periode informere om Landsuddelingen offentligt med henblik på at skaffe indsamlere til indsamlingerne den 30. august. Dette vil ske ved pressemeddelelser og på Facebook lokalt i Aabenraa Kommune.

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål m.m. på hjfaabenraa@gmail.com. Lokal kontakt Erik Bøjesen

Det er vigtigt at ServicePlus aftale grupperne oprettes snart, da interesserede indsamlere skal kunne finde grupper på nettet og tilmelde sig.

Hvis I ønsker at lave en ServicePlus-gruppe, eller ønsker mere info, så skal I blot følge dette link/opret ServicePlus-gruppe her: https://deltag.landsuddeling.dk/grupper.aspx?acgrupper=start&typen=service

Da denne mulighed endnu kun gælder grupper fra Landsuddelingen 2019, skal alle deltagerne tilmelde sig via et specielt link. Du får det særlige tilmeldingslink, når du opretter gruppen.

Tag endelig fat i os på landsuddeling@hjerteforeningen.dk eller 33 66 99 99, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.